Onze geschiedenis

Metropole is een begrip in ‘s-Hertogenbosch sinds 1951. We zijn een echt familiebedrijf waar Frans Jansen sr. met de eerste steen een bedrijf heeft neergezet waar iedere Bosschenaar wel eens is geweest. Inmiddels wordt onze zaak mede gedreven door de derde generatie Rianne Jansen.

Bij Metropole kunt u nog echt Bourgondisch genieten. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze gerechten worden allemaal in eigen keuken met uitsluitend dagverse producten bereid. En dat blijft niet onopgemerkt. Zo verkopen wij onze heerlijke aspergesoep zelfs bij de aspergekweker Verhoeven in Cromvoirt. De bitterballen zijn echt bijzonder: deze maken wij zelf en met echt veel vlees, evenals onze vlees-, garnalen- en kaaskroketten.

Graag tot ziens bij ons aan tafel of aan de bar.

Frans Jansen

Restaurant Metropole

geschiedenis metropole

Bourgondische momenten...

logolijst

Ambachtelijk, bourgondisch en sfeervol dineert u in ons restaurant met linnen gedekte tafels en alleen maar verse producten

Of gewoon gezellig in ons café  aan de bar.

Het klimaat  is altijd goed zomers met de airco en s´winters lekker bij de open haard

Ook voor grotere groepen is plaats in ons restaurant partycentrum
Iets te vieren of een pijnlijk afscheid ? Wij passen onze zaal en restaurant aan naar iedere omstandigheid.

Groepen tot 375 personen mogelijk.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw specifieke wensen.

Bediening is service

Enthousiasme is de grootste eis die wij stellen aan onze bediening. Naast goed eten en drinken maakt de service uw avond compleet. Bij vragen of opmerkingen kunt u terecht bij onze bediening, Graag geven zij u uitleg over gerechten of wijnen.

Onze bediening :

  • Heeft kennis van onze wijnkaart
  • Heeft alle gerechten eens gegeten
  • Maken met de kleintjes toetjes in de keuken
  • Is u van dienst

413773_2883037805122_244635511_o[1]

Variaties in gerechten

Niet iedereen houdt van het zelfde en daarom serveren wij een variatie in gerechten.

Sinds de oprichting bekend om de klassieke gerechten zoals de zwezerik,kalfslever,zeetong.

Speciale wens of niet op de kaart ?

We maken ieder gerecht met passie. Kijk ook eens naar onze wisselende weekmenu’s of seizoensgerechten

Onze keuken brigade

Onze keuken brigade gaat voor kwaliteit en verse producten ,dagelijks komen de leveranciers alles vers bezorgen.

Tevens bieden wij leerlingen een kans met een opleiding.

Een paar voorkeuren van onze chefs :

  • Biefstuk van de haas
  • Schnitzels
  • Zeetong
  • Zwezerik
  • Kalfslever met spek en uien

Wilt u een keer  in onze keuken kijken ? Vraag het aan de dames in de bediening.

_DAN9338

Onze gasten :